Ligging

 

Camping de Berkhorst ligt vlak bij Ysselsteyn op de grens van het natuurgebied De Heidse Peel. Dit natuurgebied  is een restant van een groot hoogveengebied  waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. In de buurt liggen de stadjes Venray en Deurne waar u  gezellig kunt winkelen of heerlijk kunt ontspannen op een terrasje. Venlo en de Duitse grens liggen slechts op 20 minuten rijden afstand


Activiteiten in de regio:

A-Z Barbecue & Gourmeta z logo

Met één telefoontje of via deze site regelt u naast onze overheerlijke menu’s ook de borden, het bestek en de barbecue met gas (of de gourmetstellen)

www.barbecue.nl

 article separator

Arcense Bierbrouwerijhertog jan logo

In 2003 is de brouwerij volledig verbouwd. Muren zijn doorgebroken, kelders uitgegraven. Voorzieningen gemoderniseerd. Alles met stijl. Oog voor detail.

www.hertogjan.nl

 article separator

Oorlogs- en Verzetsmuseumoorlogsmuseum logo

Het motto “oorlog hoort in een museum”  verwoordt de belangrijkste doelstelling van het museum. Een blijvende herinnering aan de Tweede Wereldoorlog.

www.oorlogsmuseum.nl

 article separator

Zoo Parc Overloonzoo parc logo

In Overloon ligt een verrassend dierenpark van 21 hectare. Hier sta je neus aan neus met de dieren!
Ga op avontuur in ZooParc Overloon.

www.overloonzoo.nl

 article separator

Natuurgebied De  Peelospel natuurgebied Grote Peel

De Groote Peel ligt op de grens van Limburg en Noord-Brabant. Het gebied is 1500 hectare groote en wordt niet doorsneden door autowegen of andere ontsierende infrastructurele werken.

Het is een van de weinig restanten die over zijn van het onafzienbare hoogveenmoeras dat ooit de grens tussen Brabant en Limburg vormde. Nu is het een natuurgebied van internationale klasse, vooral vermaard om zijn vogelrijkdom. Weids en waterrijk herinnert het landschap aan vroeger. Destijds was het een plek om te mijden, nu wandelt men er naar hartenlust! Overal zijn sporen van het verleden te vinden, toen noeste werkers de turf, ‘het zwarte goud van de Peel’, uitgroeven.

www.nationaal-parkdegrootepeel.nl

 article separator

Toverland Sevenumlogo toverland

Attractiepark Toverland biedt de unieke gelegenheid om jaarrond te genieten van een betoverend dagje uit. Zelfs als het frisjes of regenachtig is, blijft het bij Attractiepark Toverland heerlijk genieten!

www.toverland.nl

 article separator

Speelparadijs Kevelaerirrland logo nl

Ontdek jouw eiland. Wij presenteren Europa’s grootste “boerenpretpark”. IRRLAND biedt overzichtelijke en educatieve topprestaties van onze “dierlijke medeschepsels”. Het hele gezin vindt hier plezier.

www.irrland.de/nl

 article separator

Aardbeienlandaardbeienland logo

Het Aardbeienland. Met vele nieuwe attracties o.a. een geheel nieuwe tuin met de bijna vergeten zoete oude rassen, een aardbeienvlaaienbakkerij, een aardbeienapotheek, vele nieuwe typische Provenciaalse bouwsels met poorten, torens en aardbeien, een nieuw aardbeienterras, een hooiberg en nog vele andere bezienswaardigheden.
Kom het gauw proeven!

www.aardbeienland.nl

 article separator

Trollenland Deurnetrollenland logo

Naar hartenlust spelen en ontdekkingen doen samen met leeftijdsgenootjes. Lachen, gieren, brullen. Voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar is het nieuwe Trollenland Deurne een droom, waar ze klaarwakker bij blijven.

www.trollenland.nl

 article separator

Keizersberg Forellenkwekerijforellenvisvijver

Heeft uw wel eens zin in iets anders? Niet zomaar een dagje er tussenuit, maar iets nieuws iets verrassends? De dagelijks sleur doorbreken, kom dan naar de “Keijzersberg”een visparadijs in de natuur.

www.forelvisser.nl